yeeeah! pewnie, trzeba ratować stronę c'nieBeauty_Has_Come wrote: Widzę, że Ela sporo napostowała (świetnie!) odpiszę jak wrócę
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderators: Galadriela, Olka
yeeeah! pewnie, trzeba ratować stronę c'nieBeauty_Has_Come wrote: Widzę, że Ela sporo napostowała (świetnie!) odpiszę jak wrócę
Trzebaela12 wrote:yeeeah! pewnie, trzeba ratować stronę c'nieBeauty_Has_Come wrote: Widzę, że Ela sporo napostowała (świetnie!) odpiszę jak wrócę
ok okBeauty_Has_Come wrote: Powróciłam, lekko podpostowałam, jutro nadrobię!
Nie być w nastroju do romansowania, niedobrzeela12 wrote:dzisiaj mam romans z historią, pięknie![]()
Widze Elu ze mamy ta sama pasje, tylko ja to sie jeszcze do konca nie moge ogarnac z moim aparatem, ktory w dodatku aktualnie jest w reklamacji, bo moj 2-letni kuzyn machnal w niego tak, ze az upuscilam go i obiektyw przestal hulac.ela12 wrote:a no i pochwalę się Wam tym, że w piątek szykuje mi się sesja zdjęciowa ;> założyłam sobie jakiś czas temu konto na maxmodels.pl i jakaś dziewczyna w moim wieku się do mnie zgłosiła, więc i w piątek ją pofocęale się jaaaraamm masakra!!
Jupi, Irien wróciłairien7 wrote:Hello kochani,
Zapraszamy serdecznieirien7 wrote:Jak juz pisalam Beauty_Has_Come niedlugo wracam do Polski to sie bardziej udziele
a jaki model?irien7 wrote:ela12 wrote:a no i pochwalę się Wam tym, że w piątek szykuje mi się sesja zdjęciowa ;> założyłam sobie jakiś czas temu konto na maxmodels.pl i jakaś dziewczyna w moim wieku się do mnie zgłosiła, więc i w piątek ją pofocęale się jaaaraamm masakra!!
Widze Elu ze mamy ta sama pasje, tylko ja to sie jeszcze do konca nie moge ogarnac z moim aparatem, ktory w dodatku aktualnie jest w reklamacji, bo moj 2-letni kuzyn machnal w niego tak, ze az upuscilam go i obiektyw przestal hulac.
Elu, sprawdź te linki, coś mi się wydaje, że prowadzą w złe miejsceela12 wrote: apropo, drodzy Roswellianie mam do Was OGROMNĄ PROŚBĘ!!! skomentujcie szczerze te dwie fotografie (biorę udział w konkursie) http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2444 ... -love.html oraz http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2444 ... rysia.html
dziękuję.
ela12 wrote:a jaki model?super, będę mogła z kimś podyskutować na forum i w ogóle o fotografii ;D
irien nie dziwi mnie to bo to standardowa zagrywka Vobisu.irien7 wrote:Tak to wlasnie firma Vobis zrobila mnie w bambuko.
A co Max tez cie wyrolowali?MAX EVANS wrote:irien nie dziwi mnie to bo to standardowa zagrywka Vobisu.irien7 wrote:Tak to wlasnie firma Vobis zrobila mnie w bambuko.
irien7 wrote:ela12 wrote:a jaki model?super, będę mogła z kimś podyskutować na forum i w ogóle o fotografii ;D
Ja mam Nikona D3000, a ty?
Smiech na sali powiedzieli ze obiektyw nie wchodzi w sklad aparatu
Odnosnie dyskusji na temat fotografii to jak najbardziej jestem chetna Elu
Mnie osobiście nie ale kilku znajomych tak.irien7 wrote:A co Max tez cie wyrolowali?
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests