Ha! No to jesteśmy dwie Nan
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mnie też serial nie powalił na łopatki, aczkolwiek chętnie go oglądam. Dinozaury i inne dziwne stwory jakoś do mnie nie przemawiają. O wiele bardziej interesują mnie tajemnice bohaterów. Jeszcze nie pamiętam imion i wszystko mi się myli, ale momencik, zaraz sprawdzę temat o aktorach i już naskrobię co nie co o tych bardziej interesujących
...
... ok, mam
Charlie (Dominic Monagham) - zastanawiam się jak osoba uzależniona od narkotyków i ich pozbawiona nie zachowuje się jak typowy narkoman na głodzie. Wątek albo został zapomniany, albo Charlie znalazł tego o wiele więcej niż swoją małą paczuszkę w toalecie przedniej części samolotu
James Sawyer czyli chłopak który wciąż się miota
- jego postać jest bardzo dobrze nakreślona. To taki typowy amerykanin, który myśli, że stać go na wszystko - zabija człowieka w imię wyższego dobra (bo umierający detektyw cierpiał i przy okazji jękami męczył innych rozbitków
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
), ale w końcu okazuje się, że jak każdy normalny i wrażliwy człowiek nie może sobie z tym poradzić. Myślę, że nawet gdyby celnie strzelił nie przysparzając rannemu dodatkowych cierpień i tak zobaczylibyśmy tą pełną bólu twarz.
Jin Kwon i jego żona - ciekawy obraz koreańskich bohaterów, którzy choć żyją (?) w społeczeństwie amerykańskim nie zostali pozbawieni mentalności społeczeństwa azjatyckiego, w którym żona ma odmienny status od męża.
Pozostali zwisają mi i powiewają
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
, ale to pewnie jedynie do momentu, aż poznamy ich tajemnice. Póki co Claire (Emillie) jest nijaka, ale po zdjęciach na naszym forum (jej pokój) przypuszczam, że będzie ciekawie. Za to Kate bardzo mnie denerwuje - wygląda na dobrą samarytankę, ale coś mi mówi, że zabawy z bronią wcale nie są jej obce
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Nie wysyła się listu gończeko z nagrodą 35.000$ 'znaleźnego' za zwykłego złodziejaszka, czy osoby mającej problemy z poprawnym wypełnieniem PITu
P.S. I niech mi ktoś powie, jaki utwór leciał na samym końcu trzeciego odcinka?!?!?