Sezon 6 - ostatni
Moderator: Olka
Sezon 6 - ostatni
Za nami dwuodcinek premierowy 6 serii, już jutro kolejny odcinek, z postacią centryczną Kate.
Ogląda ktoś jeszcze? Nie wierze, że przy takiej popularności LOST w Polsce nie ma tu nikogo kto by ze mną (z nami) podyskutował na temat najnowszej serii.
Ogląda ktoś jeszcze? Nie wierze, że przy takiej popularności LOST w Polsce nie ma tu nikogo kto by ze mną (z nami) podyskutował na temat najnowszej serii.
Re: Sezon 6 - ostatni
Ja oglądam, ale chyba tak bardziej z przyzwyczajenia. Lost zaczął mnie denerwować już po 3 seri, a może i po 2? Kiedy zauważyłam, że już scenarzyści się chyba pogubili w ilości zagadek tajemnic i właściwościach wyspy. Lost to taka prawie, że Moda na sukces. Już myślisz, że się kończy a tu jednak psikus.
Myślę, że 6 seria to będzie ciąg rozwiązywania wszelakich zagadek.
Chociaż ciekawy jest wątek dwuwymiarowości
Myślę, że 6 seria to będzie ciąg rozwiązywania wszelakich zagadek.
Chociaż ciekawy jest wątek dwuwymiarowości
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
A ma ktoś swoją teorię, jak to się wszystko skończy? Jak będzie wyglądał wielki finał? A może ostatecnzie niczego się nie dowiemy, i dostaniemy serial z otwartym zakończeniem, wielki wybuch wyspy i .... i koniec
No i - najważniejsze, najbardziej istotny element serialu, ważniejszy niż dymy, czteropalczaste posągi i skoki w czasie - kogo wybierze Kate?
Jacka!
No i - najważniejsze, najbardziej istotny element serialu, ważniejszy niż dymy, czteropalczaste posągi i skoki w czasie - kogo wybierze Kate?
Jacka!
a ja bym wolała, żeby wybrała Sawyera...
no ciekawe, z niecierpliwością czeka na ostatnie odcinki, bo jak na razie to zamiast coś wyjaśniać to wciąż gmatwają ;/
ale na prawde coraz bardziej podoba mi się ten pomysł z dwoma rzeczywistościami
no ciekawe, z niecierpliwością czeka na ostatnie odcinki, bo jak na razie to zamiast coś wyjaśniać to wciąż gmatwają ;/
ale na prawde coraz bardziej podoba mi się ten pomysł z dwoma rzeczywistościami
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Jeden z nielicznych seriali którego nigdy nie oglądałem.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
nie no naprawdę, pierwsza seria byłą majstersztykiem - coś nowego genialnego, tajemnice itp, ale każda kolejna była już tylko gmatwaniem wszystkiego, wracali, odjeżdżali... zaczęło mnie to denerwować, ale jako że oglądałam od początku to i do końca zobaczę
Jutro nowy odcinek!
Jutro nowy odcinek!
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Też niedawno zrobiłam sobie maraton i coś czuje, że to nie ostatni raz
Oglądałam wszystkie 6 sezonów. Pierwsze trzy były po prostu genialne. Później choć nie było źle to już jednak nie było to samo. Dało się odczuć spadek poziomu. Na finale 6 sezonu się zawiodłam. Wiem, że wszystko zostało wyjaśnione i to jak najbardziej zrozumiale. Ale mimo to poczułam rozczarowanie. Lecz to wszystko i tak nie ma znaczenia. Serial dorobił się milionów fanów na całym świecie i statutu kultowego bez wątpienia.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
- MAX EVANS
- Fan
Jak dla mnie finał 6 sezonu jest wręcz genialny i idealnie zakończył cały serial. Muszę się też przyznać że "złapał mnie za gardło" a w oczach pojawiły się szklankifemii wrote:Na finale 6 sezonu się zawiodłam. Wiem, że wszystko zostało wyjaśnione i to jak najbardziej zrozumiale. Ale mimo to poczułam rozczarowanie.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
No widzisz Max w końcu obejrzałeś. Jestem z Ciebie dumna. Powiem Ci, że ja już nie odczuwam rozczarowania zakończeniem serialu ale tym, że już go nie ma. Mogłabym obejrzeć jeszcze parę sezonów. A poza tym bardzo się cieszę, że dołączyłeś do fanów Lost.
I thought our story was epic, you know, you and me. Spanning years and continents. Lives ruined, bloodshed. EPIC.
- MAX EVANS
- Fan
Femii ja cieszę się bardziejfemii wrote:. A poza tym bardzo się cieszę, że dołączyłeś do fanów Lost.
Lost, moim zdaniem jeden z najlepszych serialów, które zostały wydane. Zakończenie serialu było po prostu idealne, a przez 7 lat oglądania można było się z nim bardzo mocno związać emocjonalnie, więc łezka na koniec nawet wskazana. Bardzo dobry serial i jak na razie nie widzę innego który mógłby go zastąpić.
We're TAKERS
- MAX EVANS
- Fan
Mi wystarczył jedynie miesiąc by związać się z nim emocjonalnie ale ubolewam że nie oglądałem go w TV tak jak to miało miejsce z Roswell.myblink wrote:przez 7 lat oglądania można było się z nim bardzo mocno związać emocjonalnie, więc łezka na koniec nawet wskazana.
-
- Gość
Ostatnio w telewizji oglądałem jeden odcinek z ostatniego sezonu (jak bomba wysadziła statek podwodny) wcześniej oglądałam wszystkie sezony ale muszę powiedzieć że nie pamiętam jak ten film się skończył.
Zgadzam się z opiniami, że Lost po 3 sezonie zaczął zmierzać w dziwnym kierunku. O wiele bardziej lubiłem ten dreszczyk towarzyszący czemuś nieznanemu na wyspie, niż ciągłe retrospekcje i zabawę czasem.
https://megaprzeprowadzki.pl
https://megaprzeprowadzki.pl