![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tymczasem spróbuj podnieść jakoś swoją wartość w oczach innych... Zdobądź się na więcej sensu w wypowiedziach...
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
nie zamierzam niczego podnosic. uwazam, ze jezeli ktos mnie lubi, to nalezy sie cieszyc, a jak nie, to cieszyc sie jeszcze bardziej... w niektorych tematach nie zartuje - chyba nie znalazlbys zadnego mojego dowcipu w Veritas, ale sorry.. na przyklad temat "Ech, ci faceci" z zalozenia ma zabawny podtekst i proby utrzymania w nim porzadku mijaja sie z celem. nie uznaje swietosci w rodzaju "klata Maxa" czy "interpretacja piosenek" - jak ktos lubi, to nie ma sprawy, ale jak sobie od czasu do czasu zaczne w takim temacie zartowac, to uwazam, ze to jest ok. to forum nie powinno byc dzielone na nadludzi i Miodzio... w ten sposob traci sie z oczu cel jakim jest integracja - a docelowo - dobra zabawa.Tymczasem spróbuj podnieść jakoś swoją wartość w oczach innych... Zdobądź się na więcej sensu w wypowiedziach...
no i właśnie o to mi Xander chodziło, wolałam się nie wypowiadac bom niegodnaXander wrote:Oceniać bedziesz mnie wtedy kiedy udowodnisz mi, że jestes mądrzjesza niż moja skromna (?) osoba...
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests