Horrory - czy lubisz się bać?
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- Kwiat_W
- Bezwzględny dręczyciel Maxa
Ci co ogladali The Ring i Ringu powiedzcie jeszcze co obejzeliscie pierwsze? Ja kiedys zaczalem sobie sciagac japonski, obejzalem poczatek, pozniej zaczalem sciagac amerykanski i obejzalem tylko poczatek. Amerykanski niczym mnie juz nie zaskoczyl, wiec trudno sie spodziewac aby kogoas mogl wystraszyc Ringu po obejzeniu The Ring.Wtedy nie udalo mi sie ciagnac zadnego bo kolezanka mi przyniosla Piekny Umyl i musialem zrobic sobie miejsce na twardzielu (a ma on niestety mala pojemnosc ). Teraz znowu sciagam obydwa naraz i chyba jednak zaczne od japonskiego.
dobra dzicsiaj w nocy nie mogłam spać! więc postanowiłam wykasować sobie ten filmik za straszny dla moich nerwów poza tym wcześniej siedziałam w domu i sam samochodzik zaczął jeździć sam poprostu coś strasznego a potem zadzwonił telefon i nikt się nie odzywał ale okazało się że to moja koleżanka która nie mogła nic powiedzieć bo dostała ataku kaszlu... a oglądał ktoś Siedem i ten śliczny obrazek gościa na łóżku z grzeczem nieczystość i on tam rok leżał.... nie martwcie się jak to w filmach bywa żył.....
jak ktoś ma mocne nerwy niech zajrzy tutaj ja nie mam więc się wolę na to nie gapić ale to ten gościu on na serio żyje.... http://www.disobey.com/.../movie_media/ ... /seven.jpg
jak ktoś ma mocne nerwy niech zajrzy tutaj ja nie mam więc się wolę na to nie gapić ale to ten gościu on na serio żyje.... http://www.disobey.com/.../movie_media/ ... /seven.jpg
se7en jest genialnym filmem. chyba praktycznie wszystkie filmy Finchera sa genialne...
Kwiat, jezeli obejrzysz japonski pierwszy, to zepsujesz sobie kilka godzin zycia. nie dosc, ze stracisz czas na obejrzenie japonskiego, to jeszcze cala przyjemnosc przy amerykanskim zniknie...
Kwiat, jezeli obejrzysz japonski pierwszy, to zepsujesz sobie kilka godzin zycia. nie dosc, ze stracisz czas na obejrzenie japonskiego, to jeszcze cala przyjemnosc przy amerykanskim zniknie...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
buahahahahah!!! to mi sie podobalo!!! horrory tworza psychopatow!!! BRAVO dla tej pani!!
to powiedz mi kogo tworza thrillery, kryminaly, a jesli juz przy tym jestesmy, to komedie romantyczne...
ja nie lubie horrow, bo bardzo rzadko zdarza sie cos godnego uwagi, ale nie powiedzialbym, ze sa one kolebka psychopatow...
nerwow?
to powiedz mi kogo tworza thrillery, kryminaly, a jesli juz przy tym jestesmy, to komedie romantyczne...
ja nie lubie horrow, bo bardzo rzadko zdarza sie cos godnego uwagi, ale nie powiedzialbym, ze sa one kolebka psychopatow...
nerwow?
No co ty Piter... ja po Ringu mialem ochote wetknac komus pilota od tv w oko... serio, rece mi sie trzesly, slinilem sie, dostawalem atakow migreny i mamrotalem "siedem dni... siedem dni... siedem dni.... "
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
ja tez nie.
piszac o horrorach nie sposob zapomniec o genialnym "wywiadzie z wampirem" - rzadko sie zdarza, zeby film byl godny ksiazki - w tym wypadku sie zdarzylo. ksiazka jest lepsza, ale nie ma jakiejs drastycznej roznicy poziomow.
nie jest to oczywiscie film z serii "cisza... cisza... cisza...... ŁUP!!!". to delikatnie zarysowana historia cierpienia w jego czystej postaci... moim zdaniem, jeden z najlepszych filmow w dziejach... i kolejna rola Pitta, dzieki ktorej podskakuje o oczko wyzej w moim prywatnym rankingu aktorow...
piszac o horrorach nie sposob zapomniec o genialnym "wywiadzie z wampirem" - rzadko sie zdarza, zeby film byl godny ksiazki - w tym wypadku sie zdarzylo. ksiazka jest lepsza, ale nie ma jakiejs drastycznej roznicy poziomow.
nie jest to oczywiscie film z serii "cisza... cisza... cisza...... ŁUP!!!". to delikatnie zarysowana historia cierpienia w jego czystej postaci... moim zdaniem, jeden z najlepszych filmow w dziejach... i kolejna rola Pitta, dzieki ktorej podskakuje o oczko wyzej w moim prywatnym rankingu aktorow...
- Galadriela
- Zainteresowany
Uwielbiam oglądać horrory. Ale oczywiście nie wszystkie.
Moje ulubione to Krzyk (wszystkie częśći), Koszmar minionego i następnego lata i Ulice strachu. O i Wywiad z wampirem, też fenomenalny film. A skoro o wampirach mowa to jeszcze Dracula 2000, i Dracula z Garym Oldmanem no i nie mogłoby zabraknąć Straconych z Brendanem
Moje ulubione to Krzyk (wszystkie częśći), Koszmar minionego i następnego lata i Ulice strachu. O i Wywiad z wampirem, też fenomenalny film. A skoro o wampirach mowa to jeszcze Dracula 2000, i Dracula z Garym Oldmanem no i nie mogłoby zabraknąć Straconych z Brendanem