to było luźne nawiązaniepiter wrote:karykaturalne???![]()
... to oni tak nie wygladaja naprawde...?
Sekta Brendana
Moderator: piter
LPR - Lepsi Ponad Rownymi
po LPR pozostaje juz tylko Radio Maryja...
po LPR pozostaje juz tylko Radio Maryja...
Last edited by piter on Thu Sep 11, 2003 12:52 am, edited 1 time in total.
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Jak to ksiadz Rydzyk mawia: Trzeba siac ! I jeszcze raz siac !
telefon do ojca rydzyka:
"dobrze ze ksiadz ojciec nie jezdzi tramwajem, bo jakby zobaczyl dziewczyne na kolanach chlopakach do tego calujaca go to by jeszcze pomyslal - O KU.... NORMALNA!"
telefon do ojca rydzyka:
"dobrze ze ksiadz ojciec nie jezdzi tramwajem, bo jakby zobaczyl dziewczyne na kolanach chlopakach do tego calujaca go to by jeszcze pomyslal - O KU.... NORMALNA!"
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
"prosiaczek modl sie zeby ta bryka byla z olowiu bo bedziemy swiecic na zielono w nocy!"
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
"Ja pie... aleście ku... nawywijali... no to oznacza wojnę... ja was... - nie dokończył jednak gdyż salwa z obrzyna Kłapouchego oderwała mu pół głowy.
- To za tamtą gaz-rurkę... - splunął Kłapouchy na ciepłe jeszcze zwłoki.
- Czy wy ku... wiecie kto to był??? - zapytał przerażony Puchatek.
- Jakiś mocarny klecha - odparł spokojnie Prosiaczek.
- To był ojciec Tadeusz Rydzyk, założyciel Radia Maryja.
- Cóż... umarł król, niech żyje król... Zakopcie go w ogródku Królika i zapomnijmy o całej sprawie. Chyba zaczyna się przejaśniać - stwierdził z uśmiechem Tygrysek, po czym cała piątka zabrała się do kopania grobu...
- Mam pytanie... Dlaczego miałem wrażenie, że to był wybuch jądrowy ? - zapytał niepewnie Królik.
- Pewnie ten Sowa pomylił dynamit ze wzbogaconym uranem ze swojej małej elektrowni... Dać debilowi marchewkę to się pokaleczy... - rzekł Tygrysek."
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
"Ja pie... aleście ku... nawywijali... no to oznacza wojnę... ja was... - nie dokończył jednak gdyż salwa z obrzyna Kłapouchego oderwała mu pół głowy.
- To za tamtą gaz-rurkę... - splunął Kłapouchy na ciepłe jeszcze zwłoki.
- Czy wy ku... wiecie kto to był??? - zapytał przerażony Puchatek.
- Jakiś mocarny klecha - odparł spokojnie Prosiaczek.
- To był ojciec Tadeusz Rydzyk, założyciel Radia Maryja.
- Cóż... umarł król, niech żyje król... Zakopcie go w ogródku Królika i zapomnijmy o całej sprawie. Chyba zaczyna się przejaśniać - stwierdził z uśmiechem Tygrysek, po czym cała piątka zabrała się do kopania grobu...
- Mam pytanie... Dlaczego miałem wrażenie, że to był wybuch jądrowy ? - zapytał niepewnie Królik.
- Pewnie ten Sowa pomylił dynamit ze wzbogaconym uranem ze swojej małej elektrowni... Dać debilowi marchewkę to się pokaleczy... - rzekł Tygrysek."
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][