No to jest właśnie to. Umieć podać piosenkę to największa sztuka. My tutaj rozpisujemy się jak maniacy na temat muzyki i interpretacji poszczególnych utworów, podczas gdy w wiosce, tak to nazwijmy, muzyka jest moim zdaniem wręcz wmuszana, a co jest nakazane i w muszane musi zostać odrzucone. Moze dlatego mnie, i widzę, że i Ciebie Pier i Maxela, denerwują piosenki wciskane do wioski na siłę. TYM BARDZIEJ, że to ten sam repertuar co w Roswell.
ZULUGULA - tylko które save me?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Bo ja też wioski nie ogklądałam, tylko parę ostatnich odcinków - tylko dla Lexa i jego łysej czaszki
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
(nie łąćzyć z "łysymi" ) i wiem, że "save me" jest piosenką tytułową i szczerze mówiąc podoba mi sie z niej tylko refren.
żeby temat rozszerzyć, powiem vel napiszę, że kiedyś słyszałam Here with me podczas filmu z sandrą Bulloc i ... jakimś panem.. ona grała babkę, której mąż zamienił się biletami lotniczymi i zginął w katastrofie.. BEN AFFLECK grał tego facetya z którym mąż się zamienił biletem... no i oczywiście romans i scena na meczu baseballa i here with me. No normalnie faux pas.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "