sorry

Jutro na Polsacie "Braterstwo Wilków"...podobno dobry film...
Tymczasem polecam Wam "Drogę do zatracenia"...nie lubię filmów gangsterskich,ale ten mnie mile rozczarował...

Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Maxel wrote:Alcoholem ? Tzn ze masz obraz dwoch plyt, jako DVD tzn VCD zeby mozna bylo odtwarzac w DVD po wypaleniu. To chyba nie jest najlepszej jakosci, co ?
bestia ma jakby jakies ludzkie uczucia, jak tymi ślipiami tak się patrzyła
dokladnieOt, lew wytresowany od dzieciństwa i zakuty w zbroję. Toteż nic dziwnego że na koniec tak smutno patrzyła.
Maxel ale to niemal zepsuło całą atmosferę fimu. Oczywiście szkoda mi tej bestji było, bo nie jej wina, że stałą się tym czym była,a le moim zdaniem straszniej by było gdyby tą bestią okazał sie właśnie ten brat we wsłąsnej osobie. Wiecie różne siły drzemią w nas i tak byłoby ciekawiej a nie jakaś bestia. nic nie poradzę, że jedynie to mi się ne podobało w filmie. Bo bardzo prosto zrzucić wszystko na bestię, trudniej jest przedstawić to tak, że to człowiek okazuje się tym najgorszym potworem.Maxel wrote:dokladnieto nie byla bestia
to byl tylko element ukladanki, trybik w bezwzglednej machinie polityki, pionek na szachownicy... patrzylo takimi ludzkimi slipiami bo CZULO !
jak mozecie byc tak okrutni w osadach ?
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests