Uważam, że tak być nie powinno (chyba że dana osoba nie ma dość dodatkowej pracy) i trzeba znalezć kogoś nowego na miejsce nieobecnych, przynajmniej na jakiś czas...
P.S. Oczywiście nie sugeruję siebie, bo mam zbyt mało czasu.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ja myślę, że {o} panuje nad wszystkim i wszystkimi.Hotori wrote:czy ktoś w takim razie przejął ich zadania ?
Prawda, prawda. Wszyscy moderatorzy wkrótce także zostaną zaangażowani w porządki. Nadchodzi armia Gwiazdkowych Faszystekpiter wrote:a prawda jest taka, ze moderatorzy i taknic nie robili...
Moja kontrowersyjność nie ma nic do moderacji. W tej drugiej kwestii - jestem zwyczajnie wymagający. I to też nie tak bardzo - wymagam, żeby nie robić z forum czata, żeby wypowiedzi zawierały jakąś treść, żeby były na temat... Gdyby tu był sdms - on by dopiero wam pokazał, co to znaczy wymagaćluki wrote:Głównie dlatego, że {o} jest, co by nie mówić, dosyć kontrowersyjny (choć ostatnio coraz mniej słychać krzyków osób, którym skasowano posty...)
Jest tylko jedno ale: ta osoba niekoniecznie musi mieć na to czas. Właśne dlatego zatrudniłem moderatorów. Ja nie mam czasu, moderatorzy nic nie robią - dlatego jest dużo tematów, które wymagają porządków...piter wrote:lepiej jak jedna osoba moderuje cale forum
Z backupem sprawa ma się znacznie gorzej niż myślisz... Forum jest tak duże, że skrypt, który tworzy backup nie jest w stanie wykonać się w czasie dopuszczalnym przez serwer. Muszę napisać własny - taki, który będzie robił kopię "po trochu".piter wrote:on bedzie musial wgrywac backupy jak cos padnie
Nie będzie bałaganu - trzeba tylko, żeby moderatorzy tworzyli zwartą grupę, kierującą się jednakowymi zasadami.Tak, tylko {o} powinien sie tym wszystkim zając, bo inaczej powstanie Wieeelki bałagan.
Chodziło mi o to, że jesteś kontrowersyjny dla pewnej części osób, których posty niemiłosiernie kosiszMoja kontrowersyjność nie ma nic do moderacji. W tej drugiej kwestii - jestem zwyczajnie wymagający. I to też nie tak bardzo - wymagam, żeby nie robić z forum czata, żeby wypowiedzi zawierały jakąś treść, żeby były na temat... Gdyby tu był sdms - on by dopiero wam pokazał, co to znaczy wymagać
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest