![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Urząd Forum
Moderator: piter
To nie ignorancja - to prości ludzie wtargnęli do urzędu i zdezorganizowali jego pracę dyskusjami o demokracji
A tak w ogóle - złożyłaś poprawne podanie? ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Nan.. cukierki to jeszcze nic.. my w pierwszej klasie kupilismy nauczycielce od biologii video do klasy w zamian za brak kartkowek do konca szkoly... nie ma to jak z grubej rury...
(oczywiscie zartuje, ale musicie przyznac, ze fajnie to brzmialo...
) (zartowalem z tym, ze jest przykra, nie z tym, ze jest...
)
ps: wiem, ze stapam po cienkim lodzie...![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
taa.. ja tez uwazam, ze ignorancja {o} jest przykra dla nas wszystkichtaka ignorancja jest przykra
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
ps: wiem, ze stapam po cienkim lodzie...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
No? I gdzie ono?
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
...........................................Lublin, 7.XII. 2003
Hotori .........................................................................................
...........................................................szanowny administrator {o}
Panie (najdroższy
) administratorze ! .............................
Po wielu przemyśleniach i odbytych dyskusjach, zwracam się do Pana z uprzejmą prośbą o przynanie mi rangi specjalnej. Moją prośbę motywuję faktem, iż od samego początku jestem obecna na stronie roswell.xcom i od dawien dawna uczestniczę aktywnie (jak mniemam) w życiu tego forum ( o czym m.in. świadczy liczba moich postów). Ufam, iż przychyli się Pan z radością
do tej prośby.
Z głębokim poważaniem...................................................................
Hotori
Hotori .........................................................................................
...........................................................szanowny administrator {o}
Panie (najdroższy
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Po wielu przemyśleniach i odbytych dyskusjach, zwracam się do Pana z uprzejmą prośbą o przynanie mi rangi specjalnej. Moją prośbę motywuję faktem, iż od samego początku jestem obecna na stronie roswell.xcom i od dawien dawna uczestniczę aktywnie (jak mniemam) w życiu tego forum ( o czym m.in. świadczy liczba moich postów). Ufam, iż przychyli się Pan z radością
Z głębokim poważaniem...................................................................
Hotori
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
O! jest
Prośba nie została nierozpatrzona nienegatywnie![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Prośba nie została nierozpatrzona nienegatywnie
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
co do mojej rangi specjalnej...szczerze mówiąc nie chciałabym się sama ''chrzcić'', gdyż mam świadomość tego, że ktoś mógłby poczuć się urażony ...sami rozumiecie- takie okreslenie musi mieć akceptację całego forum (wg.mnie). A więc...czekam na propozycje dla mnie ![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake