Moderatorzy - reaktywacja
Forum rules
W tym dziale nic się nie dzieje. To, co czytasz, jest nieaktualne...
W tym dziale nic się nie dzieje. To, co czytasz, jest nieaktualne...
Moderatorzy - reaktywacja
Porządki świąteczne to nie tylko porządki w postach i tematach - to również porządki wśród moderatorów. Osoby, które nie wywiązywały się ze swoich obowiązków wystarczająco dobrze, lub niewywiązujące się wcale - zostały z tejże posady usunięte.
Niniejszym więc - rozpoczynam ponowny nabór na posady moderatorów.
Oczekuję na kandydatury do forów:
Czechosłowacy i spółka
Pomoc
Linki
Miodzio
Różności
Niniejszym więc - rozpoczynam ponowny nabór na posady moderatorów.
Oczekuję na kandydatury do forów:
Czechosłowacy i spółka
Pomoc
Linki
Miodzio
Różności
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
- ciekawska_osoba
- Fan
mam wrazenie, ze {o} nie chcac mnie dolowac omija ten temat szerokim lukiem...
moze je Ty sie odezwalas, osobko, nie bedzie mial wyboru i wreszcie przedstawi swoj werdykt...
ps: spokojnie {o}.. nie wpadne w depresje, jak nie zobacze mojej ksywki na zielono![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
moze je Ty sie odezwalas, osobko, nie bedzie mial wyboru i wreszcie przedstawi swoj werdykt...
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
ps: spokojnie {o}.. nie wpadne w depresje, jak nie zobacze mojej ksywki na zielono
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
czy ja cos mowilem o obiektywizmie??
nic podobnego
bede subiektywny do samych granic mozliwosci... ALE postaram sie nie przekroczyc granic dobrego smaku...
to znaczy, ze nie bede kasowal postow Ramzesa tylko dlatego, ze zaniza poziom (:twisted:)... znajde jakis inny powod...
ps: {o} tez nie jest obiektywny - nie ma czegos takiego jak obektywizm![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
nic podobnego
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
bede subiektywny do samych granic mozliwosci... ALE postaram sie nie przekroczyc granic dobrego smaku...
to znaczy, ze nie bede kasowal postow Ramzesa tylko dlatego, ze zaniza poziom (:twisted:)... znajde jakis inny powod...
ps: {o} tez nie jest obiektywny - nie ma czegos takiego jak obektywizm
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- ciekawska_osoba
- Fan
hihi piter wierz mi, że ja i moje posty również nie mamy wpływu na {o}, ale życzę powodzenia w forsowaniu swej kandydaturypiter wrote:mam wrazenie, ze {o} nie chcac mnie dolowac omija ten temat szerokim lukiem...![]()
moze je Ty sie odezwalas, osobko, nie bedzie mial wyboru i wreszcie przedstawi swoj werdykt...![]()
ps: spokojnie {o}.. nie wpadne w depresje, jak nie zobacze mojej ksywki na zielono
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
![Image](http://img.photobucket.com/albums/v85/_Janet_/Sygnaturki/brendan_fehr.jpg)
![Image](http://img.photobucket.com/albums/v85/_Janet_/Sygnaturki/brendan_fehr.jpg)
No cóż. Wydaje mi się Issy że Janet ma już naprawdę dużo na głowie (My i Twórcy) jeszcze by się nam przemęczyła biedulka
. Tośka coś wydaje mi się że ostatnio się nie pojawia (uprzedzam że moge się mylić). Lyss jest na forum od tygodnia i znając {o} nie da jej jeszcze moderatorstwa (chyba że zrobi to na przekór moim słowom
)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Image](http://www.arcor.de/palb/alben/20/121820/400_3534306537313334.jpg)
Zacznijmy może od tego, że ani _liz, ani Tośka, ani Lyss nie zgłosiły się do tej posady - trudno by mi więc było dawać ją wbrew ich woli. Ponadto - Toście nie dałbym nawet, jakby się zgłosiła. Już prędzej piter...
No i cóż - piterku - chyba jesteś najpoważniejszym kandydatem (poważny w sensie - najbardziej prawdopodobny - nic więcej
)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
No i cóż - piterku - chyba jesteś najpoważniejszym kandydatem (poważny w sensie - najbardziej prawdopodobny - nic więcej
Last edited by {o} on Thu Dec 18, 2003 12:03 am, edited 1 time in total.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Powiedziałem najbardzie poważnym - a nie, że już
Poczekamy - może ktoś jeszcze się zgłosi?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Zdesperowany... postanowiłem wstać... i jednak przynieść sobie tę herbatę, skoro sama nie chce przyjść
I nie licz na jakieś wielkie ceremonie - jeśli już by ci się udało dostać tę skromną posadkę. I pamiętaj, że bym kontrolował twoją pracę... PRACĘ! Leniwców wyrzucam - już z kilkoma tak zrobiłem.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
I nie licz na jakieś wielkie ceremonie - jeśli już by ci się udało dostać tę skromną posadkę. I pamiętaj, że bym kontrolował twoją pracę... PRACĘ! Leniwców wyrzucam - już z kilkoma tak zrobiłem.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך