Naprostowanieczyje? jakim prawem!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Wypowiedz oczywiscie lizzyjad kiełbasiany, od którego można dosłownieć zgłupieć (albo jestem aż tak naiwna, że uwierzyłam, iż to jest możliwe ) i "Darkwater" (co prawda jeszcze nie oglądałam, ale zaczynam już mieć stany lękowe:P Amerykańskie nastolatki dostają paranoi na punkcie kranów )
Tu nie chodzi o to, czy się boję na zapas. Nie widziałam jeszcze "Darkwater", to fakt. I nie wiem,czy będę się ostatecznie bała tych kranów. Do tego tematu warto wrzucić trochę humoru, bo np. dla mnie to, że ktoś boi się kranów, jest prześmiesznym powiedzeniem i sama na razie się z tego śmieję. Moja wypowiedź o tym, że boję się kiełbasy, piecyków gazowych i kranów, była żartem. Jeśli już, to bałam się tych rzeczy przez chwilę, za poł roku spokojnie ukroję sobie kiełbasy na kanapkę i będzie ok. Nie potrafię w tym momencie sprecyzować moich myśłi, ale chodzi mi o to, że są takie rzeczy, których sięnie boję, ale mam obawy co do nich przez jakiś czas. A głównie chodzi mi oto, że był to żart.lubisz sie bac na zapas
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests