Ramzes jeszcze wiecej ...
a my nie narzekamy!!
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
wiec cicho siedziec i nie marudzic
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
kurde takie nie co? A może raczej twoje posty pozostawiają wiele do życzenia, a nie nowe praktyki? Nowy system jest znacznie bardziej sprawiedliwy.Lyss wrote:kurde takie troche to nie tegez...po za tym teraz zanim nabije tyle ile mialam to rok minie...
Małe sprostowanie. Zmieniłem skrypt tak, że po dodaniu posta w Miodzio licznik się nie zwiększa a po ego usunięciu licznik się nie zmniejsza. Jednak nie pomyślałem o drugiej funkcji, jaka wywoływana jest przy usuwaniu całego tematu - tam dalej licznik się zmniejszał. Teraz już wszystko jest dobrze - obie funkcje poprawione, a posty na nowo policzone i wszystkim się wszystko zgadza.piter wrote:Wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze postu dodane w Miodzio juz sie nie doliczaja, jednak odjete zmniejszaja licznik taki drobny blad w skrypcie. Moze {o} to poprawi, a moze nie...
ja ja nie tylko godnie przyjalem.. ja ja zarzadzilem...Brawo dla Pitera i innych, którzy godnie przyjęli kasację
zgadza sie... uwazam sie (troche nieskromniePit, {o} - ale przeciez pisanie w Miodzio tez jest wartościowe
nigdy nie powiedzialem niczego innego...Dlatego uważam że posty w Miodzio są równie ważne jak te gdzie indziej
wiem, ze tak.. ale chce zrobic eksperyment.. ja juz sie wyleczylem z pragnienia zostania Czechoslowakiem, czy jak to sie teraz nazywa... moze jednak (wbrew temu co sadze) te dzikie ilosci glupot jakie tam ostatnio sie pojawialy byly wlasnie efektem takich glupich ambicji... jezeli taki poziom sie utrzyma, to ozanczac bedzie, ze nie dla ilosci postow pisaliscie... a jak nie, to mielismy racje z ta kasacja licznika...Zatem zwracam sie do Was z prośbą o przyłączenie Miodzia pod licznik
Wiem że rangi w sumie sie nie liczą , ale milo jest patrzec jak te cyferki pod avatarkiem rosną
luki.. ja mysle, ze to forum juz przeszlo etap nabijania postow.. moze sie myle, ale takie jest moje zdanie.. skasowanie licznika nic juz nie zmieni... wlasnie po to optowalem za wylaczeniem Miodzio spod licznika - chcialem sie upewnic co do swojej racji... czas pokaze..Ja bym w ogóle wywalił coś takiego jak licznik postów i normalne rangi. Nie byłoby wielu problemów i kłótni.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests