mam nadzieje tylko ze wroca tamte czasy

Zgodzę się, ale tylko częściowo. Bo praca moderatora po jakimś czasie przypomina syzyofową pracę. Skasujesz posty nie na temat, następnego dnia pojawiają się nowe (czasami w 2x większej ilości). No i zawartość tych wypowiedzi. Gdyby były "tylko" nie na temat... Ale gdy poraz n-ty pod fotką jakiegoś aktora widzę tekst "Ale Max i tak jest lepszy" to ręcę mi opadają. Tu nie chodzi o same posty, ale o mentalność piszących. Przeglądając niektóre wypowiedzi mam wrażenie, że dana osoba za swój cel postawiła sobie odpowiedź na każdy nowy post... mimo iż w większości przypadków nie ma nic do powiedzenia.Po to na tym forum są moderatorzy, by pilnować porządku. Jeżeli uważają, że my, zwykli forumowicze, schodzimy z tematu, to mają prawo i obowiązek zrobić coś z tymi postami.
Z drugiej strony zabawa polega na tym, by nie tyle zmienić mentalność piszących blah-posty, poniweważ to z reguły jest bardziej niż bardzo trudne, ale sprawić, by ludzie zaczęli pisać to, co sami chcieliby przeczytać. I nie można znaleźć się w pułapce niewiary: "nie mam nic do powiedzenia, to nic nie napiszę".avatr ++ "ja też" + podpis + zdjęcie dołączone do podpisu + kolejne zdjęcie dołączone do podpisu
A puści je jak ktoś wyśle wreszcie petycję{o} wrote: jak Polsat puści powtórki.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests