Świat, literatura, film...-gdzie jeszcze słychać o Roswell ?
Świat, literatura, film...-gdzie jeszcze słychać o Roswell ?
Właśnie skończyłam czytać bardzo fajną książkę pt: ''Pamiętnik księżniczki 4. Księżniczka na dworze''. Oczywiście moja rodzina nie omieszkała zwrócić mi uwagi na to, że to ZBYT DZIECINNA KSIĄŻKA DLA MNIE. A NIEPRAWDA !!!!!! No, ale dobrze...jaki to ma związek z Roswell ? A taki, że dwie bohaterki tej książki wymieniają błyskotliwe uwagi na temat tego, co warto obejrzeć w T.V. No i zgadnijcie co jest warto oglądać ? Oczywiście Roswell ! Oto co postacie z ''Księżniczki...'' uwarzają na temat naszego serialu :
'' Lilly : Obecnie, niestety, już wycofany z dalszej produkcji, serial ten prezentował intrygujące spojrzenie na możliwość mieszkania wśród nas przybyszów z innych planet. Fakt, że mogą być nastolatkami, i to w dodatku niezwykle atrakcyjnymi fizycznie, nieco naciąga prawdobodobieństwo serialowych sytuacji.
Mia: Seksowni faceci o sile pozaziemskich istot. Czego więcej można by pragnąć ? Mocny punkt : Max, za każdym razem, kiedy się z kimś ściskał. Słaby punkt : kiedy pojawiała się ta paskudna Tess. No i to, że już nie robią dalszych odcinków...''
I co wy na to ?
Moim zdaniem fajna charakterystyka
'' Lilly : Obecnie, niestety, już wycofany z dalszej produkcji, serial ten prezentował intrygujące spojrzenie na możliwość mieszkania wśród nas przybyszów z innych planet. Fakt, że mogą być nastolatkami, i to w dodatku niezwykle atrakcyjnymi fizycznie, nieco naciąga prawdobodobieństwo serialowych sytuacji.
Mia: Seksowni faceci o sile pozaziemskich istot. Czego więcej można by pragnąć ? Mocny punkt : Max, za każdym razem, kiedy się z kimś ściskał. Słaby punkt : kiedy pojawiała się ta paskudna Tess. No i to, że już nie robią dalszych odcinków...''
I co wy na to ?
Moim zdaniem fajna charakterystyka
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
nie umiem sobie przypomniec jakichkolwiek wzmianek o Roswell, gdziekolwiek. Ale kiedys w radiu uslyszalam Stereophonics - Have a nice day. Och, jak sie ucieszylam!!! "Mamo, to jest piosenka z Roswella!!". panika po prostu.
ostatnio w telewizji widzialam nowy teledysk stereophonics. musialam go zobaczyc. Bo wszystko co ma choćby najmnjeszy związek z roswell - musi byc warte zobaczenia
ostatnio w telewizji widzialam nowy teledysk stereophonics. musialam go zobaczyc. Bo wszystko co ma choćby najmnjeszy związek z roswell - musi byc warte zobaczenia
THERE'S TRUTH TO EVERY RUMOR
Jest piosenka o tytule Roswell1947 slysheliscie ja? ja ostatnio to slyshalam w jakiejs stacji radiowej. niestety nie pametam tytulu zespolu. A she byl to metal to bardzo shaluje braku danych
Mari
Mari
Luca and Lyss are my sisters...The wood are lovely, dark and deep.But I have promises to keep.And miles to go before I sleepAnd miles to go before I sleep...
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Dobieranie par To mi sie podoba
Jeżeli chodzi o "Pamiętnik ksieżniczki" to właśnie kończe trzecią część
Uważam że jest to jedna z najlepszych książek (chodzi mi o całą serię) i moim zdaniem Meg Cabot w bardzo interesujący sposób ukazała w niej sposób myslenia nastolatki
Jeżeli chodzi o "Pamiętnik ksieżniczki" to właśnie kończe trzecią część
Uważam że jest to jedna z najlepszych książek (chodzi mi o całą serię) i moim zdaniem Meg Cabot w bardzo interesujący sposób ukazała w niej sposób myslenia nastolatki
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------