Wuala{o} wrote:A czy muszę zakładać wszystkie tematy? Ja Candy nie jestemZałóż. Może być na przykład "M :: Coś dla łasuchów", albo bardziej dosłownie "M :: Cukiereczki", albo "M :: Candies". Pozostawiam decyzję fanom Marii i Michaela.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Wuala{o} wrote:A czy muszę zakładać wszystkie tematy? Ja Candy nie jestemZałóż. Może być na przykład "M :: Coś dla łasuchów", albo bardziej dosłownie "M :: Cukiereczki", albo "M :: Candies". Pozostawiam decyzję fanom Marii i Michaela.
Właściwie to ja też tego nie lubię... Tak mi się jakoś napisałoHypatia wrote:Nie nawidze jak ktoś Mikego nazywa Miśkiem... wrryy (więc Nowapilnuj sie)
Myślisz, że to od tego pochodzi nazwa "Candy"? Bo jakoś nie przychodzi mi do głowy inny powód...za to uwielbiam jak parę nazywa się M&M's-ami (hehe właśnie pożeram jedną paczuszkę).
Koniecznie mi tu tych autorów podajCo do wspaniałych faników, to mam dwie ulubione autorki i polecam je zawsze wszystkim, jedyny minus to to, że są to opowiadania po angielsku.
Ja poprostu kocham jak Courtny nazywała Michela - Miki GHypatia wrote: Nie nawidze jak ktoś Mikego nazywa Miśkiem... wrryy (więc Nowapilnuj sie), za to uwielbiam jak parę nazywa się M&M's-ami (hehe właśnie pożeram jedną paczuszkę).
Oczywiście że właśnie od M&M'sów nazwano ich Candy !!(Kolorem odznaczam tylko po to by wyróżniły się z tekstu)Co do autorek to: Becky, która niestety nic nowego nie napisze, a jej opowiadania możesz znaleść TUTAJ - Belit's Planet. Szczególnie polecam "Entitled" oraz serię ".... to me", a także "Once upon a murder" i "Bounty hunter" są po prostu rewelacyjne.Drugą wspaniałą autorką jest DocPaul jestem członkinią jej zamkniętej grupy na której publikuje swoje opowiadania, ale jedna z dziewczyn ma stałe pozwolenie by część z nich, które przeszły już przez korektę publikować na swojej stronie ->Roswell Desert Skies wejdź na Fanfictions/Michael&Maria i zaraz po lewej jest długa lista jej Novels i Fanfictions. Uwielbiam jej novele, super historie AU, tak długie, że właściwie to książki (ok. 200-300 stron w Wordzie....) ale za to napisane genialnie. Polecam szczególnie "The Praetorians Universe" trzy historie do czytania w kolejności "The Praetorians", "The Killing Jar" i na koniec "Pygmalion" obecnie powstaje ostatnia część "Princes of Universe". Aha do tego świata należą jeszcze "Rebels and Saviors", które najlepiej przeczytać przedtem, a właśnie powstaje do tego sequel "Slavers of Antar", babka ma genialne pomysły.Do tego oczywiście wspaniałe "LadySleeppers", intrygujące "Hawk and the Handsaw", mroczne za to rewelacyjne "Out of Darkness"; doskonałe "Bell, book and Candle", "Those left behind" wszystkie trzy. Niesamowita wersja Roswell - wszystkie trzy sezony "The Day We Never Kissed" czyli co by się stało gdyby Michael nie pocałował pierwszy raz Marii by ją uspokoić. Albo rewelacyjne "Nothing left to lose" lub "Leave without leaving".Świetne "Michael Guerin World's Greatest Alien Investigator", śliczny kawałek napisany dla wspomnienia Becky "Your Pilgrim Soul", czy też piekny świąteczny "Tempest".Wymieniłam prawie wszystkie ale po prostu nie moge się oprzeć jej opowiadaniom. W miarę czytania będę dodawać kolejne warte obejrzenianowa wrote:Myślisz, że to od tego pochodzi nazwa "Candy"? Bo jakoś nie przychodzi mi do głowy inny powód...za to uwielbiam jak parę nazywa się M&M's-ami (hehe właśnie pożeram jedną paczuszkę).Koniecznie mi tu tych autorów podajCo do wspaniałych faników, to mam dwie ulubione autorki i polecam je zawsze wszystkim, jedyny minus to to, że są to opowiadania po angielsku.Jestem młoda ale radzę sobie w angielskich fickach całkiem nieźle
Ooh, Hypatio, myślę, że znasz tą stronkę. O ile się nie mylę to do niej link podałaś w poprzednim poście- http://www.belit.net - z tego, co dobrze pamiętam...Stronka poświęcona w całości Candy, kopalnie fan-ficków o tejże parze, jestem w raju...Hypatia wrote:Ha znalazłaś strone, raj dla fanów Candy i jej nie podajesz ??!! Prosze mi tu zaraz dać adres, ja też chcę !!
Users browsing this forum: No registered users and 39 guests