Antalogia RosDeidre może i musi się pojawić. Niedługo Luki przebuduje skrypt twórczości - właściwie już to zrobił, tylko musi wgrać skrypt na serwer - i będziemy mieli trzy subfora. Jednym z nich będzie subforum autorskie. Czy są tematy autorskie? Dla tych, co nie wiedzą, zapraszam, np.
tutaj.Myślę, że RosDeidre nie będzie miała nic przeciwko temu, bym założyła jej autorski temat w wersji polskiej. Oczywiście najpierw do niej napiszę pm'a w tej sprawie (o ile już ktoś tego nie zrobił? przyznać się proszę!), czy się na to zgadza... a może wcześniej będzie chciała sama przygotować angielską wersję, umieścić to na forum, a mnie pozostanie wrzucenie przetłumaczenia tematu? Anyway, intencje wiadome.
Gdyby jeszcze dołączyć do tej kolekcji Winter Solstice, a później jeszcze Summer... Takie jakby uhonorowanie Deidre... Takie tylko marzenie, ale cóż, to się spełnia Tylko teraz trzeba odnaleźć tego, komu przeznaczone są Przesilenia. Hotaru...?
Oczywiście! To moje niedoścignione marzenie, o którym parę razy wspominałam... pełna wątpliwości, czy nie zepsuję czegoś zajmującego tak wysokie miejsce na liście moich ukochanych polarowych opowiadań. Ewentualnie, zapytać zawsze można, Ela oceni ewentualną próbę
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
i podeśle miażdżącą krytykę do RosDeidre, aby nie udzieliła zgody...A moje próby namówienia Eli na tłumaczenie WS spełzły na niczym.Na poważniej jednak. Właśnie tłumaczę dopiero drugie opowiadanie w mojej krótkiej historii tłumacza. Zawsze marzyłam o Przesileniach i właśnie z myśla o WS spróbowałam. Jeśli podjęłabym się tłumaczenia
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
, to nie wcześniej niż w lipcu... kiedy wszystkie egzaminy odejdą w sina dal i bedę mogła skupić się na tłumaczeniu... o ile oczywiście RosDeidre wyrazi zgodę. Zapytam.