Och... Gwoli wyjaśnienia, wpadłam w szał radości i od ostatniego weekendu spędzam każdą chwilę na jakimś zakopanym głęboko forum, wyczytując wszystkie opowiadania Rebels (których jest cała masa). Czytam raczej masochistycznie, patrząc, jak zażynają kolejne pomysły, ale na bezrybiu i rak ryba. Ale dzięki, tam też nie omieszkam zajrzeć, jak tylko skończę z Rebel Alliance...(/tęsknie/może na desert będą lepsze niż na RA) Na RF przekopałam wszystko i nie znalazłam NIC. Nawet archiwum przejrzałam (dosyć pobieżnie).
Nowa, a tak z ciekawości, to znasz ją w czyim wykonaniu? Bo ja znam trzy i nie mogę się zdecydować...
~Lenka~, no to czytaj, to nie będzie Dreamerek... chyba... to znaczy trudno byłoby to pod to podciągnąć
Milla, tego... wiem, że nie trawisz Tess. I wiem, że nie przepadasz za Marią... no tak, pewnie pod koniec nikt tego nie będzie czytał, pisałam o tym komuś kiedyś. Zastanawiające. Chyba jestem w tej mniejszości, która uwielbia Maxa, ale nie koniecznie z przyległościami... Miło mi rzecz jasna, że podobało ci się Jednak I Tak Dalej (jestem wzruszona). A swoją drogą chyba od dawna wykazywałam zbrodnicze zamiary co do Liz
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
I mam wrażenie, że chyba jednak mimo wszystko nie dotrwasz do końca.
Lizziett, nigdy w życiu!!! Żadne slashy, za skarby! Ja chyba jednak wolałam oglądać Maxa z Tess...
No i proszę, wystarczyło zmienić sobie avatarek na najbardziej znienawidzoną postać w serialu, wyrazić nieco niepochlebnych opinii na temat Liz i porozpływać się nad "tą dziwką", żeby od razu zakwalifikowano opowiadanie jako Rebel... Hm. Gdybym zmieniła avatar na Isabel pewnie uznanoby to za opowieść Outsiderską...
PS: Milla, a skoro tak chcesz przeczytać coś mojego w dreamerkowym wydaniu, to przeczytaj Prezent dla Claudii
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
co prawda świąteczne, ale hej, ja niedawno wymyślałam kolejne świąteczne...!