![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
a wygląda zupełnie jak jego siostra. Czytałam niedawno, że ideał mężczyzny kreuje się w kobiecie w miarę dorastania, gdy obserwuje ona ojca. Podobno dlatego faceci, których wybieramy w pewnym stopniu są podobni do naszych ojców. Nie ze wyglądu na wygląd, raczej chodzi o cechy psychiki itd. Chociaż z drugiej strony przeglądałam ostatnio białoczarne zdjęcia mojego taty z młodości i co dziwnego - moja pierwsza miłość, jeszcze z czasów przedszkolnych
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
to jak wypisz, wymaluj mój tata
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Może u płci brzydkiej jest podobnie - ich wybranki przypominają trochę ich matki, czy siostry.
Don't Miss Deliver Me faktycznie było cudowne. Wreszcie miałam okazję obejrzeć choć skrawek niesamowitych zapowiedzi Roswell w USA. Szkoda, że POLSAT nie wykupił także ich, tylko swoim zwyczajem wybierał ścinkowe fragmenty z serialu ozdabiając to niesamowicie zachęcającym głosem lektora
A swoją drogą już nieraz zaglądałam na tą stronę, ale po kilku minutach do szału doprowadzało mnie "ułożenie" strony i z niej rezygnowałam. Nigdy nielubiłam bałaganu, ale jak widzę, będę się musiała przełamać! Ale dla takich filmików warto!!!
I jeszcze takie prawdziwe słowa, które znalazłam na tamtej stronie, pod zdjęciem śpiącego Maxa.
Even a sleeping Max is a sexy Max! And oh wouldn't a Dreamgirl love to wake up to those eyes in a Desert Morning! ![Serduszka :hearts:](./images/smilies/serduszka.gif)