![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Nie jesteś Polakiem ? Mentalnie, moralnie czy w ogóle ? To może jesteś jakimś Saudyjczykiem ?
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Posłuchaj- nie zamierzam być ręką Boga. Nigdy nie byłam. Usiłujesz mnie obrazić i sprowokować, ale to ci się nie uda. Bo znam zasady debaty. Ja nie mówię, że każdego trzeba zabić. Ale szaleńca, bezwzględnego zbrodniarza ?! Co ty uważasz, że należy mu wybaczać ? Jak zabija ciągle nowe osoby ? To jest według ciebie sprawidliwość ?! TAK ?!!!!! Czy ty człowieku nie rozumiesz, że taki mechanizm ciągnie się bez końca ? Niemcy podczas II wojny mordowali niemiłosiernie. Dzieci przebijali drutami lub zabijali waląc ich czaszkami o mur. I co ? Wybaczyłbyś takiemu ? Któy zabija dla chorej ideologii ?! Nie pojmujesz, że teraz też są tacy- którzy mordują dla przyjemności. O takich tu mówię. I takich należy karać śmiercią. Więc nie przekręcaj moich słów, i nie dodawaj sobie, że najchętniej powybijałabym wszystkich. Tak się składa, że przeżyłam śmierć kogoś bliskiego. I nie mów mi, że w takich sytuacjach nie można kierować się uczuciami. Jak jesteś taki mądry, to powiedz matce któej dziecko zgwałcono i zabito, żeby "nie kierowała się uczuciami"...Jesteś żałosny w tych swoich poglądach.