Uuuu, gracias Milla... za tego pana doktorka
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
Gdyby taki był w wariatkowie, to nagle okazałoby się, że szaleńców mamy na pęczki, a ja bym była na czele
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Po dzisiejszym lektoracie byłam skołowana do reszty, po wiadomości, że w wypracowaniach typu francuskiego mamy dwie grupy argumentów - argumenty i podargumenty potwierdzające argumenty, i wszędzie mają się plątać pola leksykalne
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Jeszcze trochę takich lekcji, a nie będę wiedziała, w co mam wsiąść jadąc do domu...
A to zdjęcie w białym garniturku to można zakwalifikować jako wczesno-średnio-jasonowskie
Lizziett, takie połączenia, 16+60, są na topie... weźmy nawet "Narodziny" Nicole Kidman, chociaż tam być może była odrobinkę inna sytuacja
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
No i przynajmniej poziom dialogów też o czymś świadczy - że już dzieciom wpajane są elementy filozofii
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nieziemski blask dookoła Jasona. Już to widzę, dadzą mu poświatę, którą zagłuszy... eee, przytłumi blask oczek
PS: Lizziett, w odpowiedzi na to, co pisałaś w GAW - nie byłam w gorącym temacie dość dawno i nie wiem, czy coś jeszcze z niego zostało... Fakt, dyskusja była zażarta - stanęłam na pierwszym ostrzeżeniu moderatorki. Co nie zmienia mojego zdania na ten temat
Koszt alternatywny, albo umrzeć z głodu przed monitorem i dokończyć, albo zrobić coś w rodzaju jedzenia
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)