Traitor - oczy które sie nigdy nie spotkały
Moderator: Galadriela
Traitor - oczy które sie nigdy nie spotkały
No właśnie, przecież da dwójka nigdy sie nie spotkała. Liz widziała go tylko na nagraniu. A jednak fani połączyli ich i nazwali Traitor, dlaczego nie wiem.
Ja sie tym "zainteresowałam" po objrzeniu takiego jednego video...chyba POlar Vixen...ale nie daje dłoni uciąć.
Osobiście wiem, że narazie tylko Freja i Ja piszemy ff na ich temat. Freja dodaje już powoli go naswoim forum...malutkie cześci ale zawsze :] oto adres: http://irihs.proboards34.com/index.cgi? ... 1096387270 jeżeli chcecie to zapraszam do czytania.
Mojego jeszcze świat nie ujrzał...ale już niedługo może zobaczy :]
A teraz ode mnie kilka artów i fotomontarzy mojego autorstwa:
i ostatni fotomontarz który wyszedł najbrzydziej :]
Ja sie tym "zainteresowałam" po objrzeniu takiego jednego video...chyba POlar Vixen...ale nie daje dłoni uciąć.
Osobiście wiem, że narazie tylko Freja i Ja piszemy ff na ich temat. Freja dodaje już powoli go naswoim forum...malutkie cześci ale zawsze :] oto adres: http://irihs.proboards34.com/index.cgi? ... 1096387270 jeżeli chcecie to zapraszam do czytania.
Mojego jeszcze świat nie ujrzał...ale już niedługo może zobaczy :]
A teraz ode mnie kilka artów i fotomontarzy mojego autorstwa:
i ostatni fotomontarz który wyszedł najbrzydziej :]
Ekhm... Nie chcę nic sugerować, ale ktoś tu zapomniał o tym, że napisałam "Ruchome piaski", które są właśnie o parze Traitor Można to opowiadanie odnaleźć na tym forum w dziel Twórczość.Osobiście wiem, że narazie tylko Freja i Ja piszemy ff na ich temat
Podobają mi się twoje arty gosiek. Każdy jest taki... mroczny. Zresztą jak ta para
Eeeee...
Sorry...ale nie czytałam...i tekże nie słyszałam, więc nie bij :]
Ostatnio mało czytuje...ciągle żyje w swoim mrocznym świecie..
Wiesz co _liz, prawie wszystkie moje arty sa takie ciemne, bo na ciemnym mi sie najlepiej pracuje
Mroczność to moja natora
Oh, zpomniałabym, jeżeli możeci dostarczcie mi wieksze wersje tych zdjątek z najbrzytszego to je poparawie I bedzie słodko
Sorry...ale nie czytałam...i tekże nie słyszałam, więc nie bij :]
Ostatnio mało czytuje...ciągle żyje w swoim mrocznym świecie..
Wiesz co _liz, prawie wszystkie moje arty sa takie ciemne, bo na ciemnym mi sie najlepiej pracuje
Mroczność to moja natora
Oh, zpomniałabym, jeżeli możeci dostarczcie mi wieksze wersje tych zdjątek z najbrzytszego to je poparawie I bedzie słodko
- Galadriela
- Zainteresowany
W takim razie poszukaj, z chęcią zobaczę! Te nowe fotomontaże też mi się podobają.Zwłaszcza 2.Dobra już nic nie mówię.. zaraz wpadniesz w samozachwyt
Last edited by Visenna on Tue Jan 18, 2005 6:49 pm, edited 1 time in total.
Pozdrawiam, Visenna
Fanarty rzeczywiście super. Ale ja jakoś nie moge się przekonac do takiego zestawienia. Nie tylko dlatego, że w ogóle nie lubie przetasowań, ale tez dlatego, ze wizja "dobrego" Kivara jest dla mnie conajmniej z kosmosu A Liz przecież nie zadałaby się z padalcem Choc nie powiem, "Odcienie szarości" robią wrazenie i zdają sie być realne...
- Galadriela
- Zainteresowany
Przeczytałam, i muszę powiedzieć, że bardzo mi sie podobało.Graalion wrote: PS: Muszę przyznać, że to właśnie ten temat w dużym stopniu zainspirował mnie do napisania "Odcieni szarości".
Przy okazji polecam jeszcze jedno opwoiadanie Traitor autorstwa LittleBit
Don't Believe in Everything You've Heard
Przepraszam, ale w sumie nie wiem czym się fascynować...
Liz i Kivar, dobra, ale zawsze mam tę głupią świadomość, że to ciało, filmowego Kivara, było tylko pożyczone, na chwilę, tak samo jak Lereka... Ale to tylko takie moje wtrącenie...
Liz i Kivar, dobra, ale zawsze mam tę głupią świadomość, że to ciało, filmowego Kivara, było tylko pożyczone, na chwilę, tak samo jak Lereka... Ale to tylko takie moje wtrącenie...
"Żal jest potrzebny, żałując swoich pomyłek, uczymy się na błędach. Ale na Boga, nie pozwól, by rządził twoim życiem. Zwłaszcza, że nigdy nie będziesz pewna, że zobaczysz następny wschód słońca."
Hotaru "Freak Nation"
Hotaru "Freak Nation"