Ile wypisywaliśmy domysłów, sugestii, pobożnych życzeń, zastanawiając się czy coś było pomiędzy Jasonem i Shiri.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Co wiemy z wypowiedzi aktorów: na castingu Shiri od razu go zauważyła i podobał się jej. Miała w tym czasie 19 lat, Jason był starszy o 5 lat. Która dziewczyna nie byłaby zauroczona takim chłopakiem, tym bardziej kiedy gra się ukochaną przez niego dziewczynę. Wszyscy mówili że między nimi "iskrzyło" - pokochali ich za to fani, zauważyli dziennikarze pisząc o nich jako jednej z najbardziej romantycznych par filmowych, zresztą znamy to z ekranu. Jak było poza planem nie wiadomo. Widziałam ich kilka wspólnych fotek z których wynikało że naprawdę się lubili. Shiri w wywiadach zawsze bardzo ciepło o nim mówiła, i to prawda. Jason był opiekuńczy, pomagał i pocieszał w razie potknięć i niepowodzeń. A na początku Shiri miała ich sporo. Mogło, moim zdaniem być między nimi dużo lepiej gdyby Katherine miała mniej zaborczy i zdzirowaty charakter
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Wiadomo było także, że Shiri i Kasia nie przepadały za sobą, mało tego, serdecznie się nie znosiły....Serial ciągnął się trzy lata. Podobno te trzy lata w relacjach między J&S przebiegały jak na huśtawce...lepsze i gorsze miesiące, ja dodam od siebie – w zależności czy Jason był z Kathe czy się rozstawali. Zdaje się, że przede wszystkim ten początkowy okres był trudny dla niego....Ale nigdy tak do końca się nie dowiemy, serial się skończył, aktorzy z reguły byli dyskretni a życie dopisało dalszy ciąg. Shiri ma chłopaka, Jason jest sam, a Kathe używa życia. Poza tym dla wszystkich serial był odskocznią do dalszej kariery, która rozwija się ...z mniejszym lub większym sukcesem.
Ich wspólne zdjęcie między ujęciami, w chwili odpoczynku (pewnie w pobliżu nie było Kasi
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
...nie mogę go skopiować ale można je zobaczyć tu
http://www.fanforum.com/showthread.php?t=23889&page=1
i jeszcze mała niespodzianka, którą oboje zrobili swoim fanom widząc że ktoś ich dyskretnie filmuje - troszkę cierpliwości animacja wolno się otwiera:
![Image](http://img32.exs.cx/img32/5153/l22ha.jpg)