P.S. Nie mów mi, że czytasz TAKĄ gazetę

Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
To jest inaczej zrzutka po 20gr-30gr - zwykle ta gazeta nie jest w całości do 6 lekcji ... a potem nabijanie się z problemów ludzi ich wpadek itp .. naprawde można się uśmiać .. a co do Josona i Shiri to oni nawet troche śmiesznie wyglądają bo Shiri nie ma nawet chyba 170cm a Jonson ma koło 180cm ... ale i z tym wyglądają uroczofreja wrote:Ufffff byślałam, że czytasz takie coś, ale nie za pięknie wyobrażam sobie twoje koleżanki, które czytają takie g******. Shiri i Jason pięknie razem wyglądaja, szkoda, że nic z tego nie wyszło...
I tu jest problem, bo jak razie to na ten temat cisza... Ale, jeżeli coś będzie wiadomo to nasze skarbnice wiedzy Ela lub Lizziett od razu nam doniosą.. Więc musisz tylko śledzić nowości.A wiadomo może czy "Shooting liven" będzie grane w Polsce? A jeśli tak to kiedy mniej więcej?
Dziewczyno! Jak ja była w dniu premiery to pierwszy raz widziałam takie tłumy w kinie (oprócz tego jak chodziłam ze szkołą), na jakimkolwiek filmie. Miało to swój minus bo trochę rozpraszało mnie całe towarzystwo. Jak mi jakaś laska z tyłu zaczęła gadac z mamusią przez telefon i pytała o takie sprawy, że wstydADkA wrote:Tylko ciekawe co ludzi przyciąga na TG?Drugie miejsce w rankingu, a ja już się bałam, że sale będą świecić pustkami...
Może najpierw jakaś petycja do dystrybutorów? Bo i tak będzie sukcesem, gdy te filmy znajdą się jakimś dziwnym trafem na rynku polskim...Możeby tak wspomóc te filmy fanowskim kopniakiem i napomknąć o nich w liście/petycji do TVP?
Jak najbardziej przemyślane. Nie wzięłam go z sufitu. Koleżanka opowiadała mi, że tak właśnie było z "Podziemnym kręgiem". Przegapiła go, gdy leciał w TV, więc zebrała kilkanaście osób ze swojej klasy i wysłali listy z prośbą o podobne wyemitowanie filmu. Po miesiącu był już na ekranie (wiem, że to inny przypadek bo prawa do emisji tego filmu już mieli zakupione). Ale w TV jest tak, że mają grupę ludzi, która wyszukuje w świecie (czytaj gł. AmeryceDobra, pytanie nie było przemyślane...
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests