O-mój-boże
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Wiecie ile zajęło mi nadrobienie tego wszystkiego? Ze dwie godziny na bank nawet nie wiedziałam, że mam, aż takie zaległości
Byłam dopiero przy spotkaniu Aleca i Liz w barze, tego teraźniejszego a nie tego przeszłego czy przyszłego
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
I normalnie brak mi słów na to wszystko chyba moja główka jest przemęczona próbami sklejenia tego wszystkiego i zrozumienia H.
Zacznijmy od tych teraźniejszych wersji... Ten Alec mimo, iż jest Aleciem nie jest
naszym Aleciem... Mimo, iż nadal kuszący i zniewalający jest zupełnie inny i właśnie to dobijało mnie tyle razy w tym ff, że ten Alec nie pamięta nic co pamięta Liz, że może i chce ją miec, ale tak na prawdę to nie wie kim ona jest, co przeżyła i kogo kocha... I za to byłam gotowa zabic H.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Bo jak skończyła FN miałam nadzieję, że TS będzie troszkę inne a tu bum! Dowiadujemy się, że Alec to nie Alec, że Biggs to nie Biggs a Liz to nasza Liz, która straciła chęci do życia bo jej bliscy nie są już jej i nie mogą byc. Normalnie szlak mnie trafił
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
I już nie raz pisałam, że H.będzie płacic za mój pobyt w
białym domu ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
A potem TS raptem zostało przerwane i to w takim momencie kiedy między tym Aleciem i naszą Liz zaczęło coś się dziac
Co do tego teraźniejszego Biggsa to byłam bliska płaczu jak się dowiedział, że Liz jest jego siostrą w pokoju hotelowym... I nie jak nie mogłam poźniej zrozumiec o co chodzi z tą niby nieciekawą sytuacją między Liz a X5
Ha! Wiedziałam, że Liz zostanie no bo jak to tak odleciec i zostawic Aleca samego?
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
I gdy już się myślało, że będzie ok kolejne bum! Okazuje się, że Alec i Biggs i Cody odbyli podróż w czasie
A w życiue nie przyszłoby mi to do głowy, chociaż miałam już malutkie podejrzenia gdy Liz zaczeła słyszec głosy w tym centrum
Ale jak usłyszałam jak ktoś mówi
maleństwo w hotelu szczęka mi opadła
No wolne żart H. Ty chcesz nas dobic? Wszystko pięknie bo
nasz Alec wrócił, ale w jaki sposób
Na miejscu Liz chyba bym padła trupem, albo modliłabym się o szybką śmierc
Nie rozumiem jak Alec mógł życ bez Maleństwa 3lata? Więdząc, że ona żyje i pamięta? To okrutne z jego strony... I tutaj po jakimś czasie bum! Poczuł się zazdrosny o samego siebie? A co jeśli Liz odleciałaby jednak na Antar? Pozwoliłby jej na to? I kolejne pytanie co teraz się dzieje?
Bo chyba zupełnie pogubiłam się w przypływie nowych faktów
Alec i Biggs i Cody przybyli z przeszłości z krwią Liz tak? Ok dlaczego chcieli, aby ona wszystko pamiętała? Teraz kolejne pytanie co teraz?
Znaczy oni nie zniknął tak jak F.Max?
I w ogóle ten teraźniejszy Alec i Biggs i reszta X5 dowiedzą się o
naszym Alecu? A jesli tak to jak zareaguje ten Alec na naszego Aleca?
Błagam Mleczna Wrózko skończ to jakoś pogodnie i zrozumiale bo po takim zakończeniu jak FN wyląduję w pokoju bez klamek obok pitera
A tego nie ce
Uuuu, ale się Marta rozpisała
Są przyznawane jakieś nagrody za najdłuższy komentarz?
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Wracaj szybko i z dobrymi nowinkami
PS. Jeszcze jedno
Tego sequela do TS nie będzie tak? Mimo, iż uwielbiam Twoje ff chyba nie chcę czytac kolejnyego ff nawiązującego do FN i TS bo nie wytrzymam psychicznie
Aaaa już mam omamy
CHCEMY KOLEJNYCH CZĘŚCI