![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ulubiony instrument
Moderator: LEO
-
- Gość
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Re: Ulubiony instrument
Uwielbiam girary.. Kryją w sobie jakąś magię, którą sprawna ręka może wydobyć i nazwać. Wystarczy umiejętnie drażnić struny, aby przed człowiekiem objawił się inny, niesamowity świat.
Jako dziecko nie lubiłam piosenek z długimi wstawkami muzycznymi bez wokalu, teraz bardzo lubię. I uwielbiam sposób, w jaki gitarzyści power-metalowi tworzą swoje solówki. Jednen z moich ulubionych muzycznych fragmentów tego rodzaju znajduje się w piosence "Over the hills and far away" w wersji fińskiego Nightwish. Solówki klawiszowo-gitarowe są tam genialne - chylę czoła![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jako dziecko nie lubiłam piosenek z długimi wstawkami muzycznymi bez wokalu, teraz bardzo lubię. I uwielbiam sposób, w jaki gitarzyści power-metalowi tworzą swoje solówki. Jednen z moich ulubionych muzycznych fragmentów tego rodzaju znajduje się w piosence "Over the hills and far away" w wersji fińskiego Nightwish. Solówki klawiszowo-gitarowe są tam genialne - chylę czoła
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Image](http://img.userbarz.com/40/7865.png)
fortepian, lub pianino, chociaż pianino ma bogatszy dźwięk ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a requiem dla snu razem ze skrzypcami to majstersztyk, kiedyś starałam się nauczyć chociaż partii na skrzypce, ale sobie odpuściłam![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a requiem dla snu razem ze skrzypcami to majstersztyk, kiedyś starałam się nauczyć chociaż partii na skrzypce, ale sobie odpuściłam
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Pierwsze miejsce w moim sercu zajmuję fortepian, ale uwielbiam także gitary elektryczne i perkusję !!! Dziewczyna która gra na perkusji wymiata
Czips wydaję mi się że fortepian ma głębszy dźwięk ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Nic nie zastąpi brzmienia gitary basowej ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)