![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Jestem ciekawa ile macie latek i jak długo jesteście Roswellianami
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam wszystkich.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Tak to jest, jak ikonki "quote" i "edit" są obok siebie. Ale już poprawiłamHehe. Olu, zamiast odpowiedzieć na mojego posta edytowałaś go i moje własne słowa teraz stały się cytatem, a twój komentarz widnieje jako mój.
Jest kilka rzeczy, które przychodzą mi do głowy, ale nie lubię być odpowiedzialna za samobójstwa innych osób, nawet efektowneMi na dniach stuknie ćwierćwiecze. To straszne! Jak to powstrzymać? Ja nie chcę!
{o} wrote:Mnie serialem zainteresował jego fan, który ma dzieci w moim wieku. To dopiero weteran
Liczna fanów odwiedzająch forum sie kurczy.... a szkoda.femii wrote:Ja mam 24 latka. Oj ale ciężko się do tego przyznać. Roswell oglądam od pierwszego odcinka, który puszczał Polsat. Pamiętam, że było to późno wieczorem i czasami ledwo na oczy patrzałam ze zmęczenia ale wytrwale oglądałam do końca. Miałam wtedy chyba z 15 lat. I mimo upływu czasu dalej jestem zagorzałą fanką serialu. Szkoda tylko, że takich fanów nie ma już tu na forum. W ostatnich latach bardzo się wyciszyło.
femii my również łudziliśmy się że tak będzie ale niestety rzeczywistość okazała się innafemii wrote:Może jak ludzie zobaczą, że jednak ktoś tu zagląda i wykazuje inicjatywę to trochę się poprawi.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests