Ja niestety słabo dotleniam, piszę pracę magisterską, a to pracochłonne zajęcie i w dużej mierze komputerowe...irien7 wrote:Widzę, że wiosna sprzyja niesiedzeniu przy komputerze....A i dobrze trzeba dotlenić mózg
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderators: Galadriela, Olka
Ja niestety słabo dotleniam, piszę pracę magisterską, a to pracochłonne zajęcie i w dużej mierze komputerowe...irien7 wrote:Widzę, że wiosna sprzyja niesiedzeniu przy komputerze....A i dobrze trzeba dotlenić mózg
A ja powinnam zacząć pisać moją licencjacką, ale jakoś nie mam weny, a czas ucieka.Beauty_Has_Come wrote:Ja niestety słabo dotleniam, piszę pracę magisterską, a to pracochłonne zajęcie i w dużej mierze komputerowe...irien7 wrote:Widzę, że wiosna sprzyja niesiedzeniu przy komputerze....A i dobrze trzeba dotlenić mózg
pozytywnie.MAX EVANS wrote:Z tego wszystkiego zapomniałem napisać najważniejszego ;> Znalazłem wreszcie nową pracę
Gratuluję, MaxMAX EVANS wrote:Z tego wszystkiego zapomniałem napisać najważniejszego ;> Znalazłem wreszcie nową pracę
Nic dodać nic ująć.Czips wrote:Kaczyński należy do Warszawy i tam powinien pozostać na wieki.
Jak już wiadomo nie pojawi się choć podejrzewam że gdyby to chodziło o prezydenta jakiegoś innego bardziej wpływowego państwa niż Polska to "stanął by na głowie" by się pojawić na jego pogrzebie i nawet wulkaniczna chmura nie byłaby mu straszna. No ale jak już wiadomo od dawna prawda jest taka że od lat nie napisze co robimy aby tylko przypodobać się USA a oni i tak w rzeczywistości mają nas głęboko gdzieśCzips wrote:Swoją drogą ciekawe czy Obama w końcu pojawi się w Krakowie
Pracuję w Powiatowym Urzędzie Pracy jako Informatyk. A w chwili obecnej oglądam mecz (L)egia - Jaga 1-0Beauty_Has_Come wrote:Czym konkretnie się teraz zajmujesz? Strony, serwis, sprzęt?
Prosimy o linkaCzips wrote:jestem na fejsbuku:D
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests