ja tam wolę Polkimyblink wrote:
Max, napisz lepiej coś o francuskich dziewczynach!
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderators: Galadriela, Olka
ja tam wolę Polkimyblink wrote:
Max, napisz lepiej coś o francuskich dziewczynach!
Dziękujemy, będzie dobrze moi drodzi, mam dziś dobry humorfemii wrote:Myblink, Goya, Irien będę za was trzymać kciuki z całej siły więc na pewno zdacie. Jestem tego bardziej niż pewna![]()
GRATULACJE!!!!Goya wrote:Obroniłam !!!!! i Technik zrobiony !!!!! O Boże nie wierzęJestem taka szczęśliwa (...)
GRATULACJE i dzięki za pamięćGoya wrote:Obroniłam !!!!! i Technik zrobiony !!!!!
ładnym wyglądem to jeszcze pół biedyGoya wrote: Niewiarygodne jak niektóre dziewczyny nie mają do siebie szacunku i myślą że wszystko w życiu załatwią ładnym wyglądem![]()
Pięknie powiedziane i bardzo mądrze. Ucz się Myblink od kolegi. A nie o obce się pytaszczarny wrote:ja tam wolę Polki nie ma lepszych na świecie.
Gratulacje Goya. Byłam pewna, że Ci się uda. Teraz czekamy ma resztę dobrych info od Irien i Myblinka.Goya wrote:Obroniłam !!!!! i Technik zrobiony !!!!! O Boże nie wierzę
Niestety ale prawda jest taka, że ładnym jest dużo łatwiej w życiu. Czy to kobieta czy facet. Ładna osoba ma zawsze większe szanse.czarny wrote:ładnym wyglądem to jeszcze pół biedy
nie ładne to co ładne tylko to ładne co się komu podobafemii wrote: Niestety ale prawda jest taka, że ładnym jest dużo łatwiej w życiu. Czy to kobieta czy facet. Ładna osoba ma zawsze większe szanse.
dobre podejście, ja mam takie samo dlatego z wielu rzeczy uczciwie zrezygnowałem, moja ambicja nie jest warta swojego ani tym bardziej cudzego życia. nie rozumiem studentów medycyny którzy ściągają, chcielibyście potem trafić do takiego lekarza na stół operacyjny? ale to też nie do końca jest zasada, taki magister socjologii, humanistyki czy innych kierunków studiów po których od razu idzie się na bezrobocie jest nieszkodliwy więc jak dla mnie na tego typu kierunkach laski mogą sobie nawet przychodzić nago na te egzaminy.Goya wrote: Jeśli ja kończąc studia czy zdawając prawo jazdy odwinęłabym taki numer szczerze mówiąc bałabym się wyjechać na ulicę ponieważ wiedziałabym że dana ocena nie jest adekwatna do mojej wiedzy, ale najwyraźniej niektórym to nie przeszkadza![]()
Users browsing this forum: No registered users and 26 guests