![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Sekta Brendana
Moderator: piter
aaaaa.... juz sobie przypomnialem... no ale nie zdradze tajemnicy...![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
chcialbym zdementowac plotki, jakoby moeje lizaki byly niepolacale. sa one najwyzszej jakosci lizakami na swiecie. zachwycaja roznorodnoscia smakow i nie maja ani grama konserwantow! sa zdrowe, dbaja o Twoja linie. a co najwaniejsze sa atrakcyjne cenowo! pomine to ze zawieraja marihuane najwyzszej jakosci...
tak wiec ponawiam oferte wstapienia do mojej grupy odnowy duchowej...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
chcialbym zdementowac plotki, jakoby moeje lizaki byly niepolacale. sa one najwyzszej jakosci lizakami na swiecie. zachwycaja roznorodnoscia smakow i nie maja ani grama konserwantow! sa zdrowe, dbaja o Twoja linie. a co najwaniejsze sa atrakcyjne cenowo! pomine to ze zawieraja marihuane najwyzszej jakosci...
tak wiec ponawiam oferte wstapienia do mojej grupy odnowy duchowej...
Collect some stars to shine for you.
no wiec: przede wszystkim SEROWY, pomaranczowy, jablkowy, colowy, bananowy, ananasowy, pomidorowy, ogorkowy, porowy, jogurtowy, krwisty, o smaku kupy, kokosowy, wisniowy, truskawkowy, mleczny, o smaku hamburgera, kurczakowy, z wolowiny, z cieleciny, ze swini, rybny, cytrynowy, grejpfrutowy, z kielbasy, z ludzkiego miesa, o smaku waglika, z aliena, koperkowy, pietruszkowy, marchewkowy, kartoflany, o smaku kiszonego ogorka, z boczku a specjalnoscia zakladu jest: lizak bez smaku!!!
w mojej wspolnocie nie ma takich rzeczy rozpraszajacych umysl... modlimy sie (do mnie), jemy lizaki... a funduszami zajmuje sie ja... czlonkowie mojej sekty poprostu oddaja mi swoje pieniadze na przechowanie, do czasu az beda gotowi wziac je w swoje rece bez cienia chciwosci... a ja te pieniadze wydaje na rzeczy niezbedne do zycia: willa nad morzem srodziemnym, limuzyny, lizaki... oczywiscie do uzytku wlasnego...