Pajączek
Moderator: _liz
Ja tam uważam, że najlepszy jest notatnik
a poważnie pajączka używam tylko by zakodować stronę i wstawić coś na co nie znam znacznika
Jakby co to mogę spróbować pomóc...
Teeta miałabym prośbe. Czy mogłabyś mi wykonać jakiś baner pod kolor strony tzn oliwkowy z bohaterami Roswell
Barzdo ladnie proszę nie mam nic sprecyzowany myślę że coś byś wymyśliła. Co ty na to ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Teeta miałabym prośbe. Czy mogłabyś mi wykonać jakiś baner pod kolor strony tzn oliwkowy z bohaterami Roswell
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Tell me why it costs so much to live...
Mogę Ci zrobić banner, tylko powiedz jakie rozmiary + czy jest jush strona (zrobić bannerka wykorzystująć layout, czy nie...), i co ma być na tym (chodzi o text) bannerze.zulugula wrote:Ja tam uważam, że najlepszy jest notatnika poważnie pajączka używam tylko by zakodować stronę i wstawić coś na co nie znam znacznika
Jakby co to mogę spróbować pomóc...
Teeta miałabym prośbe. Czy mogłabyś mi wykonać jakiś baner pod kolor strony tzn oliwkowy z bohaterami Roswell![]()
Barzdo ladnie proszę nie mam nic sprecyzowany myślę że coś byś wymyśliła. Co ty na to
Oki jush wiem
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ja mam pewne doświadczenie w robieniu stron moja ostatnio założona to http://www.roswellthetruth.friko.pl polecam bo znajdziecie tam tylko i wyłącznie avatarki z Roswell, znalazłam ich mnóstwo, ale nie wsadziłam jeszcze wszystkich dla mnie najlepszy jest front page i notatnik, ale ten pierwszy jest najlepszy! z pajączka nic nie czaję
jak ktoś robi stronę w republice to na początek dobry jest webmajster, gdzie praktycznie nie trzeba znać html i z łatwością się go obsługuje! polecam!
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Front Page nie jest dobry! Co najwyżej łatwy w obsłudze.
Pajączek może z początku przerażać liczbą przycisków, ale na prawdę przyspiesza pracę. No i wcale z tych przycisków nie trzeba korzystać, żeby wstawić jakiś znacznik
. Polecam także Notatnik - ten program jest najlepszym dziełem Microsoftu ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Pajączek może z początku przerażać liczbą przycisków, ale na prawdę przyspiesza pracę. No i wcale z tych przycisków nie trzeba korzystać, żeby wstawić jakiś znacznik
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Zajączek z języku polskim
Ale jest to program o mniejszych pożliwościach.
Ale jest to program o mniejszych pożliwościach.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
To znaczy, że ma mniej przyciskówTośka wrote:tzn? jak o mniejszych możliwościach...
jakaś nie kumata jestem
Jest mniej opcji, które przyspieszałyby pracę. Oczywiście - można w nim zrobić równie skomplikowane strony, gdyż tak samo ma się pełną kontrolę nad kodem. Jednak więcej rzeczy w tym kodzie musisz przy bardzej skomplikowanych czynnościach pisać ręcznie. A w Pajączku pożesz sobie kliknąć kilka przycisków i już jest
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך