Ja mam trochę inny kłopot, w "Twórczości" zaczęły się krzaczki. Forum przestało pokazywać na ogólnym indeksie kto dodał ostatnią wiadomość i kiedy. W dodatku podczas dodawania jakiegokolwiek posta dostaję informacjię o jakimś błędzie debugowania gdzie wywala mi cały post w nawiasach, nie wiem o co w tym chodzi. W dodatku nie mogę zmienić tematu swoich postów, co jest poniekąd samo w sobie przeszkadzające, również wyskakuje błąd debugowania.
(właśnie chciałam dodać tego posta i dostałam następujący tekst:
Could not insert new word
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_search_wordlist.MYI'. (errno: 145)
INSERT IGNORE INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('błąd', 0), ('błędzie', 0), ('cały', 0), ('chodzi', 0), ('debugowania', 0), ('dodatku', 0), ('dodawania', 0), ('dodał', 0), ('dostaję', 0), ('forum', 0), ('indeksie', 0), ('informacjię', 0), ('inny', 0), ('jakiegokolwiek', 0), ('jakimś', 0), ('krzaczki', 0), ('kto', 0), ('kłopot', 0), ('mam', 0), ('mogę', 0), ('nawiasach', 0), ('ogólnym', 0), ('ostatnią', 0), ('pokazywać', 0), ('poniekąd', 0), ('post', 0), ('posta', 0), ('postów', 0), ('przestało', 0), ('przeszkadzające', 0), ('również', 0), ('samo', 0), ('swoich', 0), ('tematu', 0), ('trochę', 0), ('twórczości', 0), ('wiadomość', 0), ('wiem', 0), ('wyskakuje', 0), ('wywala', 0), ('zaczęły', 0), ('zmienić', 0)
Line : 232
File : /home/httpd/
www.roswell.xcom.pl/forum/includes/functions_search.php)