![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
lizzy_maxia wrote:Będzie, będzie, 2 sezon, zdjęcia mają się zacząć w lipcu, więc na przełomie września/października powinien już być w TV![]()
Freja - ja widziałam i się nie zawiodłam. Moim zdaniem to było genialne. Chy6ba najbardziej ekscytujące półtorej godziny w moim żcyiuNie liczyłam wcale na to, że finał odpowie na wszystkie nasze pytania. Postawił jeszcze więcej pytań, i w ten sposób na nowo zamieszał nam w głowach
Nie oczekiwałam niczego konkretnego, po prostu byłam ciekawa, więc nie miałam jak się zawieść. Kocham i nienawidzę jednocześnie takie cliffhangery
Nie wiem jak ja wytrzymam do jesieni!!
Ja również. Zostawili nas z cliff-hangerem na całe lato i to jakim... Moją ulubioną rozrywką jest teraz łażenie po zagranicznych forach i czytanie teorii innych na temat serialufreja wrote:No ale cóż reżyser Lost zrobił świetny chwyt. Fani na całym świecie umierają z ciekawości co będzie dalej... i ja też się do nich dołączam!
Po trzech odcinkach trudno mi obstawiać kogokolwiek, ale pewnie był to ktoś, kogo nikt się nie spodziewałfreja wrote:P.S. A propo VM kogo obstawiasz na zbójcę?
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests